Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gerçek Din Bu 2

Kategori: İslam Yazar: Prof. Dr. Süleyman Ateş Yayınevi: Yeni Ufuklar Neşriyat

Gerçek Din Bu 2

  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 240
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Turan Dursun'un "Din Bu" adlı kitapçıklarını okuyanların çoğu Kur'an ve İslam hakkında temelli bilgiye sahip olmadıkları için, cidden olumsuz yönde etkilenmektedirler. Bir gün Samsun Tıp Fakültesi'nde bir Profesör arkadaşım, odama geldi, yanında Dursun'un birinci kitabı vardı. Okuduğu yerleri çizmiş, notlar almıştı. "İmanım sarsıldı" diyordu. Kendisini kuşkuya düşüren konuları bir bir ele alarak tartışmaya başladık. Birkaç seans oturup ikişer, üçer saat konuştuk. Sonunda Kur'an-ı Kerim'in Evrensel Mesajına Çağrı" kitabımı okumaya başladı ve bir gün telefonla teşekkür etti. "O adam artık bitti" dedi. Bir profesörün dahi böyle etkilendiğini görünce, din hakkında hemen hiçbir bilgileri olmayan gençlerin çok daha fazla etkilenmekte olduklarını düşündüm. İşte kendilerine acıdığım gençlerin ruhlarının, ebedi ışığı kaybedip ruhani karanlıklara düşmelerini önlemek için nerdeyse kapışılmakta olan bu iman düşmanı kitaplara bir cevap verme zorunluluğunu hissettim. Şimdi bu zatın, kitabında ileri sürdüğü başlıca iddiaları bir bir ele alıp bunların doğruluk ve tutarlılık derecelerini akıl süzgecinden geçireceğiz. Başarı Allah'tandır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gerçek Din Bu 2 PDF 9.96 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 EPUB 11.13 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 MOBI 8.79 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 ODF 9.38 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 DJVU 11.72 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 RAR 7.62 MB İndir
Gerçek Din Bu 2 ZIP 7.03 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gerçek Din Bu 2 PDF 9.96 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Turan Dursun’un yazdıklarına gene ustaca ve doyurucu cevaplar. Tavsiye ederim ,okuyunuz.


Turan Dursun ‘un eleştirilerini okuyunca bu kitabı okumaya ihtiyaç duyuyor insan.Ancak kitap tam olarak istenileni vermiyor.Evet çok engin bir bilgi birikimi ile yazılmış.Zaten Süleyman ATEŞ’ten bu beklenir.Ancak okuyunca gördüm ki bazı sorulara hiç cevap verilmemiş.Bazılarına ise çok geniş cevap verilmiş.Bu kitap bir ateiste cevap olmaktan çok zaten müslüman olan insanların kendi dinlerini ve peygamberlerini daha iyi tanıma rehberi olabilir daha ziyade.Yine de Süleyman ATEŞ’e saygım çok büyüktür.Okunulması ve akıldaki soruların tamamının olmasa da büyük kısmının giderilmesini sağlayacak niteliği olan bir eser…


Turan Dursunun “Din Bu” kitaplarına cevap niteliği taşıyan serinin ikinci kitabı. Yine burda da Turan Dursun’un kendi söyledikleriyle düştüğü çelişkiler ortaya atılmış ve ilk kitaptan bu yana devam eden tahribatlarıda gözler önüne serilmiş. Turan Dursun’un kitaplarını okuyan arkadaşlara önerimdir birde bu kitabı okusunlar ve öyle yargıda bulunsunlar. Okumayanlarada tavsiyem Turan Dursun’un kitaplarını okuyup birde bu kitapları okuyun ve mukayese edin Turan Dursun’un ilmi objektiflikten ne kadar uzak olduğunu anlayacaksınız.


Turan Dursun’un ‘Din Bu’ adlı kitabında ele aldığı ve kafaları karıştıran pek çok konuya cevap niteliği taşıyan bir kitap. Birinci kitabın devamı şeklinde yazılan bu kitap okununca, kafalardaki pek çok soru işaretinin kalkacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*